Milyen a Bosznia és Hercegovina

A balkáni országok között eldugott, még mindig rejtélybe burkolt földdarab .. így jellemezhető Bosznia és Hercegovina. Boszniáról nem sok szó esik. Ha igen, leginkább a negatív események kapcsán, amelyek híressé tették. De milyen is valójában?

Érdekel a Balkán, meg akarsz osztani valamit, megtalálsz minket itt is.

 • Lenézett, elhanyagolt, tele előítéletekkel
  Az emberek általában előítéleteket teremtenek a világszerte elterjedt üzenetek alapján. Sajnos sokunkat elbátortalanítanak ezek a jelentések, és nem is tudjuk, mire készülünk így. Gondolhatja, mert ez csak egy másik szegény balkáni ország. Mi lehet érdekes ott? Minden ország gazdasági helyzetétől függetlenül gazdagíthatja az embert, és találhat benne valami szépet és érdekeset.
 • A Kelet érintése közvetlenül Európában
  Mint már mondtuk, Bosznia az egyik balkáni ország. Ami megkülönbözteti másoktól, az az általános jellege. A különleges vonást számos etnikum és vallási vallás jelenléte adja. Lakosságának csaknem fele vallja az iszlámot. Örök idők óta nemzetek keveredtek ezen a területen, amelyek mindegyike itt hagyta a nyomát. Ezért nem meglepő, hogy Szarajevó központjában sétálgatsz, és a templomokat mecsetek váltják fel. Figyelemre méltó jelenség, amely megerősíti a különböző etnikai csoportok zökkenőmentes együttélését és toleranciáját.
 • Békés és alázatos
  Az ország által tapasztalt események ellenére a benyomás nagyon kellemes. A városokból az alázat csarnoka jellemezte ezt a nemzetet. A stressz a modern Európa vívmánya, és az itt élők tudják a béke és a nyugalom értékét. Ezért próbálják megvédeni őket.
 • Meg fogja tapasztalni azt, ami máshol nincs
  Boszniában minden lehetséges. Mássága ad lehetőséget arra, hogy megtapasztalja azt, ami valószínűleg nincs sehol máshol. Nem kell aggódnia olyan dolgok miatt, amelyek nincsenek otthon. Ezek a legjobbak, mert hozhat belőluk haza. Egy müezin énekét és egy hidzsábos nő különlegesnek találhatja. Ha azonban belegondolunk a közismert állításba, miszerint az ember csak azért fél az ismeretlentől, mert ismeretlen, és megpróbál nem hinni ennek az állításnak, új távlatok nyílnak meg előtted. Csábítása csábít, és könnyedén ide költözhet.
 • Nagy jövő, turisztikai potenciál
  Minden ország, bárhol is legyen a világon, arra törekszik, hogy a lehető legjobb megvilágításban mutassa meg magát, és minél több külföldit vonzzon hírnevének megcáfolása érdekében. Bosznia és Hercegovina természetesen ugyanaz. Bárhová is megy, nem kell aggódnia a rossz kiszolgálás miatt. Mindenki próbál fejlődni és haladni. Széles körű szolgáltatások közül is választhat. Ráadásul Bosznia nem sokkal van Horvátország mögött. Gazdag természeti emlékekben, történelmi emlékekben, érdekes helyszíneken, tengere van.
 • Az emberek hasonlóak a horvátokhoz
  Ha még nem volt Horvátországban, ennek oka valószínűleg az, hogy más úti célokat preferál. De azoknak, akik otthon érzik magukat Horvátországban, a bosnyákokkal sem lesz gond. Mentalitásukban nagyon hasonlítanak a horvátokra, mert a horvátok itt is élnek. Itt szinte ugyanazt a nyelvet beszélik, mint Horvátországban.
 • Megváltoztatja az életeket
  Ha meglátogatja ezt az országot, akkor sokféle nézete lesz a világról. Miután elhagytam, sok mindenre rájöttem, amit addig természetesnek vettem. Nem becsüljük meg azt, ami hazánkban gyakori, amíg meg nem derül ki, hogy valahol az emberek nagyon szeretnék, és sajnos nincs. Mindazok, akik folyamatosan azon keseregnek, hogy milyen rossz minden otthon, és milyen nagyszerű együtt élni olyanokkal, akik fejlettebb országokból származnak, de még soha nem tettek semmit az életben azért, hogy szuperül élhessék az életuket, ajánlom, hogy látogassanak el egy olyan országba, mint Bosznia és Hercegovina, hogy megértik, hogy ennél rosszabb is lehet.
 • Hagyományos
  Ami a fejlettebb országokból lassan eltűnik, az az emberi értékek és az egészséges életmód. Üldözünk, nincs időnk, megfeledkezünk a szeretett emberekről. Erre Boszniában is rájön. A helyiek számára fontos az egészség, a jó kapcsolatok, a család értéke, mert mindenki megtapasztalta, milyen, amikor elveszik tőled. Ezeket az értékeket nem helyettesíti a legmodernebb lakás és több külföldi bank számla.

Ne átkozzon országokat pusztán hírnevük miatt, amely a médiából terjed, és szándékosan félelmet kelt. Az igazság mindig más és más. Ha valami vonzza ezt az országot, mindenképpen hallgassa meg, és gazdagítsa életét ezzel a felejthetetlen élménnyel. Látni fogja, hogy hálás lesz ezért.